A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

ПРОТОКОЛ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА

Дата: 17.01.2020 10:36
Кількість переглядів: 146

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ

ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

ПРОТОКОЛ

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Авдіївського професійно – технічного училища

 

 

14.01.2020                                      м. Краматорськ                                 № 6

 

 

 

Голова Комісії

 

Д.Г. Глазков

Члени комісії:

 

Е.В. Гончаров

 

 

Ю.С. Кциненко

 

 

А.М. Пігута

 

 

Л.Ф. Руденко

 

 

Л.Ф. Ткаченко

 

Відсутні з поважних причин:

 

 

 

 

О.С. Таболін

 

 

Т.І. Калитинська

 

 

Б.Б. Кармазін

 

 

Л.В. Яковлєва

 

Порядок денний:

 

І. Про проведення конкурсу на посаду директора Авдіївського професійно – технічного училища (далі - конкурс), який складається з:

1. Проведення загальних зборів трудового колективу державного закладу професійної (професійно - технічної) освіти з виступами кандидатів на посаду директора;

2. Співбесіда з кандидатами на посаду керівника та визначення переможця конкурсу на засіданні конкурсної комісії.

 

СЛУХАЛИ:

Глазкова Д.Г., начальника відділу професійної освіти департаменту освіти і наук Донецької облдержадміністрації (далі - департамент), голову комісії щодо повідомлення членами конкурсної комісії про наявний конфлікт інтересів.

Від членів конкурсної комісії повідомлень не надійшло.

До відділу управління персоналом департаменту подали документи два кандидати на посаду директора Авдіївського професійно – технічного училища. Після їх перевірки визначено, що документи Костіна Володимира Олександровича та Полюшка Владислава Віталійовича, як кандидатів на посаду директора, відповідають встановленим законом вимогам.

Оголошення щодо проведення конкурсу оприлюднено у визначені строки.

ВИСТУПИЛИ:

Глазков Д.Г., який ознайомив членів трудового колективу зі складом  конкурсної комісії та повідомив, що перший етап конкурсу – виступи кандидатів на посаду директора та проведення загальних зборів трудового колективу Авдіївського професійно – технічного училища проходив 14.01.2020 о 14 год. 00 хв. (2 кандидати) у приміщенні Авдіївського професійно – технічного училища (Донецька обл. м. Авдіївка, вул. Поштова, 23).

Шляхом жеребкування було визначено, що першим буде виступати Полюшко Владислав Віталійович, другим – Костін Володимир Олександрович.

Членами трудового колективу закладу були задані питання кандидатам на посаду директора щодо мети зайняття посади, запитання для оцінювання необхідних ділових та особистісних якостей, знання спеціального законодавства у сфері професійної (пофесійно – технічної) освіти.

За результатами проведення загальних зборів трудового колективу Авдіївського професійно – технічного училища, шляхом таємного голосування найбільшу кількість балів отримав Костін Володимир Олександрович (19 голосів), 10 голосів отримав Полюшко Владислав Віталійович  та три голоси були проти всіх кандидатів (протокол від 14.01.2020 № 1 лічильної комісії). Трудовим колективом запропоновано визнати Костіна Володимира Олександровича переможцем конкурсу на посаду директора закладу.

Другий етап конкурсу відбувся 14.01.2020 о 15. год. 30 хв. у приміщенні Авдіївського професійно – технічного училища (Донецька обл. м. Авдіївка, вул. Поштова, 23).

Під час проведення співбесіди з кандидатами, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії оцінювалася відповідність професійної компетентності кандидата встановленим вимогам, кожним членом конкурсної комісії індивідуально після обговорення відповідності професійної компетентності кандидата за кожною окремою вимогою.

За результатами співбесіди з кандидатами на посаду директора Авдіївського професійно – технічного училища, розгляду поданих документів, пропозицій трудового колективу, голосування членів конкурсної комісії, прийнято рішення щодо переможця конкурсу.

Переможцем конкурсу визначено Костіна Володимира Олександровича.

 

ВИРІШИЛИ:

 

1. Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно - технічної) освіти за результатами проведення конкурсу визначити переможцем конкурсу на посаду директора Авдіївського професійно – технічного училища Костіна Володимира Олександровича.

2. Упродовж одного робочого дня з дня завершення конкурсу оприлюднити результати конкурсу на веб – сайті Донецької обласної державної адміністрації, департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

 

3. На    наступний   робочий   день  після  закінчення  строку   оскарження

результатів конкурсу, а у разі оскарження результатів конкурсу – після прийняття рішення за скаргою, але не пізніше 60 календарних днів після оприлюднення інформації про переможця конкурсу, якщо інше не передбачено законом, призначити Костіна Володимира Олександровича на посаду директора Авдіївського професійно – технічного училища та укласти з ним трудовий договір (контракт).

 

 

ГОЛОСУВАЛИ:

         «за»           - 6

         «проти»     - немає

         «утримались» - немає

 

Голова Комісії

 

Д.Г. Глазков

Члени комісії:

 

Е.В. Гончаров

 

 

Ю.С. Кциненко

 

 

А.М. Пігута

 

 

Л.Ф. Руденко

 

 

Л.Ф. Ткаченко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень