A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

Профорієнтаційна екскурсія здобувачів освіти Авдіївського ПТУ до Донецького національного технічного університету (м. Покровськ)

Дата: 18.12.2020 14:49
Кількість переглядів: 149

17.12.2020 року за ініціативи кафедри автоматики та телекомунікацій було організовано профорієнтаційну екскурсію вихованців Авдіївського професійно-технічного училища до Донецького національного технічного університету.

Для гостей провели традиційну екскурсію вишем, в ході якої старший викладач кафедри АТ Гліб Ступак і магістрант Анна Удинська продемонстрували лабораторії з їх сучасним обладнанням, а також розповіли про переваги навчання в ДонНТУ. Представники факультетів коротко познайомили молодь зі спеціальностями та можливостями подальшого працевлаштування.

Авдіївське ПТУ висловлює велику подяку всім долучившимся співробітникам Донецького національного технічного університету м. Покровська. за якісну організацію заходу (забеспечення комфортабельного автоперевезення в обидві напрямки; яскраві, наочні, професійні промови-покази екскурсоводів-викладачів за освітніми напрямками; забеспечення харчуванням учнів-гостей, тощо).

 

Нижче посилання на статтю Катерини Щербакової,
фахівця редакційно-видавничого відділу ДонНТУ м. Покровськ

https://donntu.edu.ua/main/do-universitetu-zavitali-vixovanci-avdi%d1%97vskogo-profesijno-texnichnogo-uchilishha.html



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень