A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

Про проведення Семінару-практикуму з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 17.11.2022 12:15
Кількість переглядів: 44

Про проведення Семінару-практикуму з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

На виконання указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ, 12 серпня 2022 року № 573/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 15 серпня 2022 року № 2500-ІХ, наказу директора департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації від 04.01.2022 № 1/163-22-ОД «Про затвердження Плану обласних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2022 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)», з метою надання методичної інформації щодо організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військовопатріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

НАКАЗУЮ:

1. Провести 18.11.2022 Семінар-практикум з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (далі − Семінар) у дистанційному режимі.

2. Затвердити склад Організаційного комітету Семінару (додається).

3. В.о. директора Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Тетяні Пічуговій:

3.1. Здійснити заходи щодо організації та проведення Семінару.

3.2. Інформувати департамент освіти і науки облдержадміністрації про підсумки проведення Семінару до 19.11.2022.

4. Керівникам структурних підрозділів освіти військових адміністрацій, керівникам закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти, керівникам закладів позашкільної освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Донецької області та рекомендувати 2 керівникам структурних підрозділів освіти рад територіальних громад сприяти активному залученню педагогів до участі у Семінарі.

5. Начальнику відділу національного виховання та європейської інтеграції управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олені Василенко оприлюднити цей наказ на сторінці департаменту вебсайту офіційного інтернет-представництва Донецької облдержадміністрації.

6. Координацію роботи щодо виконання наказу покласти на відділ національного виховання та європейської інтеграції (Василенко), контроль – на заступника директора департаменту – начальника управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції Ганну Ященко.

 

В.о. директора департаменту Ганна ЯЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень