A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

Про проведення ІІ етапу Кубку Донецької області зі скелелазіння серед учнівської молоді «RockCup»

Дата: 17.11.2022 12:17
Кількість переглядів: 29

Про проведення ІІ етапу Кубку Донецької області зі скелелазіння серед учнівської молоді «RockCup»

На виконання указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ, 12 серпня 2022 року № 573/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 15 серпня 2022 року № 2500-ІХ, наказу директора департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації від 04.01.2022 № 1/163-22-ОД «Про затвердження Плану обласних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2022 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)», згідно з Положенням про проведення Кубку Донецької області зі скелелазіння серед учнівської молоді «RockCup», затвердженим наказом директора департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації від 13.04.2017 № 186, зареєстрованим в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області 13.05.2017 за № 90/2297, з метою організації змістовного активного відпочинку учнівської молоді, пропаганди здорового способу життя та популяризації скелелазіння серед учнівської молоді, підвищення рівня спортивної майстерності учасників, визначення найсильніших спортсменів та спортивних команд

НАКАЗУЮ:

1. Провести з 18.11.2022 по 19.11.2022 ІІ етап Кубку Донецької області зі скелелазіння серед учнівської молоді «RockCup» у дистанційному режимі (далі − Кубок).

2. Затвердити склад Організаційного комітету та Головної суддівської колегії Кубку (додається).

3. В.о. директора Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Тетяні Пічуговій:

3.1. Здійснити заходи щодо організації та проведення Кубку.

2 3.2. Інформувати департамент освіти і науки облдержадміністрації про підсумки проведення Кубку до 21.11.2022.

4. Керівникам структурних підрозділів освіти військових адміністрацій, керівникам закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти, закладів позашкільної освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Донецької області та рекомендувати керівникам закладів вищої освіти, структурних підрозділів освіти рад територіальних громад сприяти активному залученню педагогів та учнівської молоді до участі у Кубку.

5. Начальнику відділу національного виховання та європейської інтеграції управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олені Василенко оприлюднити цей наказ на сторінці департаменту вебсайту офіційного інтернет-представництва Донецької облдержадміністрації. 6. Координацію роботи щодо виконання наказу покласти на відділ національного виховання та європейської інтеграції (Василенко), контроль – на заступника директора департаменту – начальника управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції Ганну Ященко.

 

В.о. директора департаменту Ганна ЯЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень