A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ПРОЄКТ

Дата: 24.11.2020 13:26
Кількість переглядів: 118

Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області прийняв участь у обласному проєкті "Розбудова мережі місцевих центрів розвитку молодіжного волонтеріату в Донецькій області" у конкурсі волонтерських міні-ініціатив долучивши до цього учнів Авдіївського ПТУ.  Обласний проєкт реалізувався за підтримки управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та за підтримки Програми ООН відновлення миру. У рамках проекту було організовано волонтерську команду у складі: Координаторка Тополенко Раїса (педагог-організатор Центру інноваційного розвитку дітей та молоді "Вулик"),  Координатор Тодчук Володимир ( викладач Авдіївського професійно-технічного училища) та учнів АПТУ:

Каравацький Семен
Хацко Богдан
Деменчук Олександр
Саєнко Дмитро
Байов Олексій
Захарова Діана
Доронін Дмитро
Дюжиков Даниїл
Бородіна Вікторія
Волонтери на зборах, у палкій дискусії, виявили потреби Центру інноваційного розвитку дітей та молоді "Вулик" і реалізували їх власноруч. А саме:
1. Виготовили та встановили велопарковку тим самим покращили умови перебування дітей у Центрі.
2. Зробили власноруч два ігрові столи для підвищення інтересу до відвідування Центру.
3. Розробили макет листівок та розповсюдили їх серед школярів з метою залучення нових відвідувачів до Центру. Роботи виконувались злагоджено, та швидко. Реалізація проекту була організована з дотриманням усіх карантинних вимог та обмежень. 

 

Також учні Саєнко Д. та Доронін Д. взяли участь в обласному проєкті в м. Соледар. Команда учнів Авдіївського ПТУ посіла 4 місце серед 11 команд.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень