A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

Тиждень права

Дата: 14.12.2018 09:57
Кількість переглядів: 167

Мораль і Право, Право і Закон –

Рушійні сили для життя людини,

А їх знання надасть нам вірний тон

У розвиток держави  – України

 

 Як відомо, права? людини — це природні можливості громадянина, що забезпечують його життя, людську гідність і свободу діяльності у всіх сферах суспільного життя. Права людини мають природну сутність і є невід'ємними від індивіда, вони позатериторіальні і позанаціональні, існують незалежно від закріплення в законодавчих актах держави, є об'єктом міжнародно-правового регулювання та захисту. 

З 7 по 14 грудня в Авдіївському професійно-технічному училищі розпочався цикл заходів з правової тематики в рамках Всеукраїнського Тижня права. Проведення Тижня започатковано Указом Президента України від 8 грудня 2008 р.

Так, 7 грудня 2018 року практичними психологами училища (Пархоменко О.С.) та центру СССДМ (Листопад Т.А.)  була проведена акція «16 днів проти насильства», а заступником директора з НВих роботи Кузьміною Н.М. було організовано та проведено відкритий захід для учнів «Права та обов’язки підлітків ». На захід були запрошені юрист та психолог благодійного фонду «Посмішка дитини».

На протязі Тижня права керівники груп проводять позакласні години на тему «Я і мої права», викладачі з предметів «Основи правових знань» Кузьміна Н.М. та  «Громадянська освіта» Ткаченко І.В. проводять вікторини ( за результатами, яких буде обрано кращого знавця своїх прав та обов’язків).

Також протягом тижня триватимуть виставки рефератів, стіннівок та книжкові (інформаційні) виставки в бібліотеці училища.

                               

 

                      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень