A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! ОПИТУВАЛЬНИК ДЛЯ УЧНІВ УЧИЛИЩА

ІНФОРМАЦІЯ ВІД ДИРЕКТОРАТУ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ МОН УКРАЇНИ! З метою проведення ефективної вступної кампанії до закладів професійної (професійно-технічної) освіти та кращого діалогу з потенційними вступниками Міністерство освіти і науки планує залучити лідерів думок та блогерів у спільну комунікацію. Для цього розроблено онлайн-опитувальник, який допоможе визначити, хто для сучасної молоді є лідерами думок та популярними блогерами. Просимо учнів училища заповнити опитувальник https://cutt.ly/8JjrjE9 Заповнити опитувальник можна до 10 червня 2022 року.

12:00 02.06.2022

ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНО! Курс «Помічай, упізнавай, поводься безпечно: підвищення обізнаності про ризики вибухонебезпечних предметів»

EdCamp Ukraine разом із Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК) запрошують усіх охочих на участь у спеціальних вебінарах, присвячених можливим ризикам на території України.

12:13 26.04.2022

ВСТУП-2022: РОЗ’ЯСНЕННЯ ПРО ЗМІСТ, СТРУКТУРУ Й ОЦІНЮВАННЯ МАТЕМАТИЧНОГО БЛОКУ НМТ

Сьогодні, 11 квітня 2022 року, команда Українського центру оцінювання якості освіти підготувала роз’яснення про зміст, структуру й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування з математики.

17:08 12.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень