A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

Костянтинівський індустріальний фаховий коледж ДВНЗ «ДонНТУ» запрошує на ДИСТАНЦІЙНЕ навчання ваших випускників профтехосвіти.

Дата: 17.04.2024 09:21
Кількість переглядів: 6

133 - Галузеве машинобудування

Важко знайти більш широку технічну спеціальність, яка охоплювала б настільки різні по конструкції, принципу роботи та сфері застосування машини. Не існує підприємства в сфері матеріального виробництва, де б не використовувалася вантажопідйомні крани, конвеєри, підйомники, бульдозери, екскаватори, навантажувачі, асфальтоукладальники, елеватори тощо. Машинобудівний завод і морський порт, металургійний комбінат і залізнична станція, будівельна організація і хімічне підприємство, дорожньо-ремонтне управління і сільськогосподарське підприємство – ось лише невелика частина організацій, які виробляють або експлуатують тисячі одиниць різноманітного обладнання.

 

Потреба у фахівцях даного профілю зростає з кожним роком. Інтенсивність будівельно-монтажних, вантажно-розвантажувальних і транспортно-складських робіт постійно зростає. Підприємствам сьогодні потрібні фахівці з проектування, виробництва, технічної діагностики та експлуатації обладнання.

 

Фахівець з галузевого машинобудування можуть працювати в конструкторських та технологічних відділах підприємств, інститутів та бюро, ремонтних службах тощо. Він налагоджує, регулює і ремонтує напівавтоматичні і автоматичні лінії. Запобігає, виявляє та усуває технічні несправності у роботі устаткування. Проводить монтаж, балансування та випробування устаткування. У процесі роботи налагоджує і регулює вузли та механізми. Бере участь у різних видах ремонту.

 

Освітньо-професійна програма:

1. Галузеве машинобудування 2. Обслуговування та ремонт обладнання підприємств будівельних матеріалів

Освітня кваліфікація:

Фаховий молодший бакалавр з галузевого машинобудування.

Термін навчання:

на основі базової загальної середньої освіти – 3 роки 6 місяців;

на основі повної загальної середньої освіти – 2 роки 6 місяців.

Стипендія: ординарна – 1930 грн; підвищена – 2809 грн.

 

https://www.kifkdonntu.com.ua/profession/

161 - Хімічні технології та інженерія

Спеціальність «Хімічні технології та інженерія» спрямована на підготовку висококваліфікованих фахівців з хімічної технології та інженерії.

Фаховий молодший бакалавр з хімічних технологій та інженерії може виконувати таку професійну роботу, пов’язану з технологіями виробництва новітніх будівельних матеріалів і виробів, високоякісного тарного та флоат-скла, склоблоків, триплексу, архітектурно-будівельної цегли та каменю, черепиці, теплоізоляційних керамічних матеріалів, базальтових теплозвукоізоляційних матеріалів, конструкційно-теплоізоляційних блоків із ніздрюватих бетонів, гарнітурів санітарної кераміки, тротуарних бетонних плиток, плиток для підлоги й облицювання, сухих будівельних сумішей тощо, а також роботу, пов’язану з основами менеджменту, маркетингу, підприємництва в будівельній галузі. Фаховий молодший бакалавр з хімічних технологій та інженерії може працювати у сферах бізнесу, маркетингу та виробництва будівельних матеріалів і виробів.

   Програма спеціальності передбачає оволодіння знаннями сучасного рівня, як з дисциплін загальної підготовки (математики, фізики, загальної хімії, екології, іноземної мови тощо), так і з дисциплін професійної підготовки за спеціальністю (інженерної графіки, комп’ютерної техніки та програмування, аналітичної та фізичної хімії, теплотехнічного і механічного обладнання підприємств ТН і СМ і В, загальної технології ТН і СМ і В тощо). Близько половини навчального навантаження складає професійна підготовка здобувача освіти за обраною ним спеціалізацією.

 

Освітньо-професійна програма:

1. Хімічні технології та інженерія 2. Виготовлення тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів і виробів

Освітня кваліфікація:

Фаховий молодший бакалавр з хімічних технологій та інженерії.

Термін навчання:

на основі базової загальної середньої освіти – 3 роки 6 місяців;

на основі повної загальної середньої освіти – 2 роки 6 місяців.

Стипендія: ординарна – 1510 грн; підвищена – 2198 грн.

 

https://www.kifkdonntu.com.ua/profession/

Пропонуємо Вам дистанційне навчання на сучасних освітніх платформах. Можливість навчатися БЕЗКОШТОВНО, бюджет за всіма спеціальностями (інформація додається в прикріплених файлах).

Вступ ОНЛАЙН без ЗНО та НМТ.

Подача заяв для ПТО: з 05.07 по 22.07.

Наш телефон: +38 (066)167-38-50 - Viber / Telegram


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень