A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

День Соборності

Дата: 23.01.2024 10:21
Кількість переглядів: 64

Сильна держава народжується з єдності! В часи випробувань, особливо під час повномасштабної війни, кожен з нас виявив здатність захищати себе і підтримувати один одного. Кожен своєю дією наближає Україну до Перемоги.

Сьогодні для нас всіх День Соборності – особливий. Адже ми знову виборюємо свою свободу, як це було сто років тому. Наша спільна мета - повернутися до власних кордонів та здобути незалежність. Нехай цей день і кожен наступний наповнюють наше серце любов'ю до рідної землі.

Пам'ятаємо тих, хто вніс свій внесок у захист і створення нашої держави. Щира подяка нашим захисникам та захисницям за можливість жити у вільній країні.

22.01..24 р в Авдіївському професійно-технічному училищі була проведена онлайн виховна година до Дня Соборності України за темою: "Рідна Україна, ти єдина назавжди!". Здобувачі освіти були долучені до перегляду Всеукраїнського онлайн-уроку. Прийняли участь у вікторині. Розглянули карту України з містами ,де тепер знаходяться наші хлопці,що ще раз підтверджує про єдність України в наш час.

Віримо, що разом ми переможемо та розквітнемо як вільна та успішна держава!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень