A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

Про проведення секцій «Літні Ліги. Бадмінтон»

Дата: 29.05.2024 11:04
Кількість переглядів: 18

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує, що під час літніх канікул будуть працювати секції з бадмінтону «Літні ліги. Бадмінтон».

Організаторами Літніх ліг є Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Федерація бадмінтону України за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Мета проєкту: залучити дітей до занять з бадмінтону під час літніх канікул з професійними тренерами; підвищити рухову активність учнів/учениць.

Секції працюють на безоплатній основі, інвентар надається. Проект реалізовується у 23 містах України: Київ(працює 2 локації), Львів, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Черкаси, Миколаїв, Вінниця, Жмеринка, Кам’янецьПодільський, Івано-Франківськ, Ужгород, Житомир, Коростишів, Черняхів, Піщанка, Кропивницький, Суми, Рівне, Чернігів, Тернопіль, Луцьк, Хмельницький.

Детальна інформація про адреси та графік проведення занять за посиланням на сайті федерації: https://ubf.com.ua/badminton-dlya-vsix/litni-ligi/

Просимо проінформувати заклади освіти про можливість долучитися учням/ученицям до занять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень