A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

Автогальма

Дата: 08.10.2023 21:11
Кількість переглядів: 22

Тема:

Кран допоміжного гальма 254

Кран допоміжного гальма (КВТ) ум. № 154призначений для управління гальмами локомотива.

кран (Рис.4.16) складається з трьох частин: верхньої (регулювальної). середньої (повторювального реле) і нижньої (привалочной плити).

Верхня частина складається з корпусу 5, В якому розташований регулювальний стакан 2 з лівої двухзаходной різьбленням, регулювальної пружиною 6 і регулювальним гвинтом 3. У нижній частині стакана стопорним кільцем 9 закріплена опорна шайба 8.

ручка 1 закріплена на склянці гвинтом 4. Регулювальна пружина затиснута в центрирующих (наполегливих) шайбах 7.У припливі корпуса верхній частині розташований буфер відпустки, що складається з рухомої втулки 21 з атмосферними отворами і відпускного клапана 22, Навантажених відповідними пружинами.

У корпусі 13 середній частині знаходяться ущільнені гумовими манжетами верхній одиночний поршень 11, Направляючий диск 10 і нижній подвійний поршень 12. У поїзного покладені ручки крана між хвостовиком верхнього поршня і центрує шайбою 7(Напрямних упором) є зазор. Нижній поршень має порожнистий шток і ряд радіальних отворів між дисками. Порожнина між дисками нижнього поршня повідомлена з атмосферою. Порожнина під нижнім поршнем повідомлена з ТЦ.

Під нижнім поршнем знаходиться двухседельчатий клапан 12, На який знизу діє пружина, що впирається другим кінцем на шайбу 17. Верхня (випускна) частина клапана притерта до хвостовика нижнього поршня. Нижня конусна частина клапана є впускний частиною.

У припливі корпуса середній частині в сідлі 19 розташований напруженного пружиною і ущільнений гумовою манжетою комутаційний поршенек 20.

У нижній частині крана (привалочной Штовхніть) 16 розташована додаткова камера об'ємом 0,3 л і штуцери для підключення трубопроводів від головних резервуарів (ГР), розподільника повітря (ВР) і гальмівних циліндрів (ТЦ).

Порожнина над перемикальних поршеньком, порожнина між поршнями і додаткова камера об'ємом 0,3 л повідомляються між собою через калібрований отвір діаметром 0,8 мм.

кран № 254 має шість робочих положень ручки:

1- Відпускний (рухома втулка буфера відпустки втоплена в прилив верхній частині);

2- Поездное;

3 -6 - Гальмівні.

Якщо краном допоміжного гальма не користуються, то його ручка знаходиться в поїзному положенні під зусиллям пружини, що діє на втулку 21 буфера відпустки.

кран № 254може працювати за двома схемами включення: незалежної (кран відключений від ВР) І в якості повторювача. При включенні крана за незалежною схемою до привалочной плиті підключені тільки два трубопроводи - від ГР и ТЦ.

 

Питання і консультації по вайберу 0669797045


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень