A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

Творчість співробітників

22 листопада цього року місті Київ відбулося нагородження Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у номінації п’єси. За рішенням журі конкурсу викладач з хімії та біології АПТУ Власовець Юрій Миколайович отримав диплом фіналіста за п’єсу «Коли зупинився годинник».

13:18 23.12.2020

Профорієнтаційна екскурсія здобувачів освіти Авдіївського ПТУ до Донецького національного технічного університету (м. Покровськ)

17.12.2020 року за ініціативи кафедри автоматики та телекомунікацій було організовано профорієнтаційну екскурсію вихованців Авдіївського професійно-технічного училища до Донецького національного технічного університету.

14:49 18.12.2020

Відкриття нової професії

Розпочата  реалізація проекту « Посилення економічної безпеки та соціальної згуртованості молоді міста Авдіївки шляхом створення спеціальності «Кравець» на базі Авдіївського професійно –технічного училища.

11:27 15.10.2020

Декада з професії "Машиніст крана автомобільного"

В Авдіївському професійно-технічному училищі пройшла декада з професії «Машиніст крана автомобільного; слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; водій автотранспортних засобів категорії «С». За цей тиждень було проведено кілька заходів: виховна година на тему: «Нововведення правил дорожнього руху», конкурс стіннівок, відкритий захід з конкурсами та перевіркою знань учнів теоретичного та практичного матеріалу. Участь приймали учні гр. № 22 та гр. № 14, а також майстри виробничого навчання  та викладачі спецдисциплін.

11:54 21.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень