A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Авдіївське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

Закінчення навчального року.

Через складну епідеміологічну ситуацію, пов'язану зі світовою пандемією, та бойові дії на території нашої держави 2021/2022 навчальний рік став найскладнішим для учасників освітнього процесу за всю історію незалежної України. Але, незважаючи на всі обставини, освітяни тримають свій фронт і продовжують гідно виконувати професійні обов'язки. Попереду на заклади освіти чекає дуже відповідальний етап – завершення освітнього процесу в умовах воєнного стану. Аби розібратися в його особливостях, ми підготували огляд нормативної бази (зокрема наказу МОН України від 01.04.2022 №290) та актуальних можливостей Освітнього проєкту «На Урок», які допоможуть організовано закінчити навчальний рік.

17:38 19.07.2022

Важливі зміни в законодавстві

Статтю 5 Закону України "Про професійну (професійно-технічну) освіту" доповнено новою частиною згідно із Законом № 2312-IX від 19.06.2022 -- "Особа має право впродовж життя безоплатно здобувати професійну (професійно-технічну) освіту за іншою (іншими) професією (професіями), але не раніше ніж через три роки після завершення безоплатного здобуття професійної (професійно-технічної) освіти за попередньо здобутою професією (професіями), за умови наявності підтвердженого страхового стажу не менше двох років і за наявності вільних місць після зарахування осіб, які безоплатно здобуватимуть професійну (професійно-технічну) освіту вперше. Зарахування таких осіб здійснюється відповідно до типових правил прийому до закладів професійної (професійно-технічної) освіти, затверджених центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері освіти і науки".

16:56 19.07.2022

Мені довелося покинути свій дім. Статус переселенця обов?язковий? Як його зробити і що це дає?

До 24 лютого 2022 року статус ВПО ? «внутрішньо переміщена особа» ? мали люди, що виїхали з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і Криму. Після повномасштабного нападу росії їх кількість значно зросла: якщо у 2021 році переселенців було близько 1,5 мільйона, зараз 

09:35 06.07.2022

ЩОДО ВСТУПУ У 2022 РОЦІ ВИПУСКНИКІВ 11-Х КЛАСІВ

Сьогодні, 1 липня 2022 року, стартувала реєстрація особистих електронних кабінетів для найбільшої аудиторії вступників – випускників 11-х класів (тобто на основі повної загальної середньої освіти). Через кабінети вони зможуть подавати заяви на вступ до закладів вищої та фахової передвищої освіти.

09:29 06.07.2022

ЩОДО ВСТУПУ У 2022 РОЦІ

Швидко дізнатися основні дати вступної кампанії для обраної траєкторії вступу, знайти контакти служби підтримки чи відеоінструкції з реєстрації електронних кабінетів – все це можна у нашому чат-боті «ОсвітаВсім». Він доступний в месенджері Telegram (https://t.me/inforesurs_gov_ua_bot) та прив'язаний до Facebook-сторінки ДП «Інфоресурс» (після відправки першого повідомлення активується бот).

09:25 06.07.2022

УВАГА! ОПИТУВАЛЬНИК ДЛЯ УЧНІВ УЧИЛИЩА

ІНФОРМАЦІЯ ВІД ДИРЕКТОРАТУ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ МОН УКРАЇНИ! З метою проведення ефективної вступної кампанії до закладів професійної (професійно-технічної) освіти та кращого діалогу з потенційними вступниками Міністерство освіти і науки планує залучити лідерів думок та блогерів у спільну комунікацію. Для цього розроблено онлайн-опитувальник, який допоможе визначити, хто для сучасної молоді є лідерами думок та популярними блогерами. Просимо учнів училища заповнити опитувальник https://cutt.ly/8JjrjE9 Заповнити опитувальник можна до 10 червня 2022 року.

12:00 02.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень